top of page

BENEFICIILE

COSITORILOR SPIDER

COMANDA DE LA DISTANȚĂ

Radiocomanda ergonomică asigură un control de la distanță în condiții de maximă siguranță și confort atunci cand lucrați pe pante abrupte sau în medii periculoase

PRODUCTIVITATE

Sistemul de antrenare patentat permite SPIDER să lucreze în toate direcțiile fără limitare. Aceasta face ca fiecare mișcare să fie cât mai productivă posibil.

 

Productivitatea Spider ILD02 / 2SGS este comparabilă cu cea obținută cu ajutorul unui numar de 15 motocositori sau alte echipamente specializate, cu un cost de achiziție și de operare incomparabil mai redus.

ABILITATE DE CĂȚĂRARE

Designul ușor și sistemul de antrenare unic înseamnă că Spider poate lucra pe pante de până la 40°. Când utilizați troliul de stabilizare patentat, capacitatea de urcare crește până la 55 ° (143%).

ABILITĂȚI UNICE DE DEPLASARE

Datorita sistemului de transmisie patentat (numit „pași de dans”) SPIDER este capabil să coseasca în toate direcțiile, reușind să depășească foarte ușor orice obstacol, fără a deteriora suprafata înierbată

CALITATEA  COSIRII

Dispozitivul de cosire SPIDER se bazează pe un grad ridicat de mulcire a vegetației, astfel încât nu este necesară colectarea ierbii tăiate. Iarba tăiată este împrăstiată uniform la baza rădăcinilor și servește ca o sursă valoroasă de nutrienți pentru creșterile ulterioare.

SIGURANȚA

Cu greu găsești o mașina de tuns iarba mai sigură. Operatorul este în permanență la distanță față de zgomot, noxe și vibrații. Siguranța poate fi sporită și mai mult prin utilizarea troliului hidraulic, care stabilizează mașina de tuns iarbă pe pante extreme.

VERSATILITATE

SPIDER poate fi folosit atât la cosirea ierbii din parcuri cât și a tufișurilor de pe suprafețe plane sau de pe cele mai abrupte pante – toate in aceeași configurație! În plus, Spider ILD02/2SGS poate fi folosit cu un plug de zăpadă special pentru îndepărtarea zăpezii.

UȘURINȚA TRANSPORTULUI

Pentru a transporta mașina de cosit SPIDER se pot folosi majoritatea furgonetelor utilitare sau a pickup-urilor

 

De asemenea, puteți utiliza o remorcă Spider special concepută, cu rampe de încărcare tractabile integrate și un sistem de siguranță care asigură mașina de tuns iarbă in timpul transportului.

bottom of page